RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 11 » «Мисливці на привидів» принесуть Sony 70 мільйонів доларів збитку
00:14
«Мисливці на привидів» принесуть Sony 70 мільйонів доларів збитку
Фантастичний фільм "Мисливці на привидів" принесе Sony Pictures збитки в розмірі 70 мільйонів доларів або навіть більше. Про це з посиланням на свої джерела в студії повідомляє видання The Hollywood Reporter. У зв'язку з провалом картини в світовому прокаті, (на момент написання даної замітки збори досягли 180 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 144 мільйони доларів - примітка "FavoriteMovies"), анонсований відразу після прем'єри сиквел, швидше за все, не відбудеться.

Анонімні джерела стверджують, що замість повнометражного художнього фільму Sony Pictures тепер планує продовжити історію жіночого колективу в анімаційному фільмі і, можливо, анімаційному серіалі, які будуть представлені глядачам не раніше 2019 і 2018 років, відповідно. Природно, ніяких офіційних коментарів представників Sony Pictures з цього приводу поки не надходило.



Варто відзначити, що, згідно з укладеним зі студією контрактом, виконавиці головних ролей Кейт Маккіннон, Мелісса МакКарті, Крістен Уіг і Леслі Джонс, повинні були знятися в двох повнометражних продовженнях. Чи будуть умови угоди переглянуті, на момент написання даної замітки не уточнювалося.
Переглядів: 642 | Додав: Elnino | Теги: збитки, 2016, провал, 70 мільйонів, Мисливці на привидів, новини, Sony | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |