RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 16
Додати матеріал

Голлівуд збільшив витрати на зйомки фільмів

У 2015 році сукупні витрати голлівудських кінокомпаній на виробництво фільмів досягли семи мільярдів доларів. Як повідомляє видання The Wrap, про це свідчать результати дослідження, проведеного компанією FilmL.A.

Це на 700 мільйонів доларів більше, ніж було витрачено роком раніше. Приріст склав одинадцять відсотків. У дослідженні враховувалися дані найбільших студій - Walt Disney, Warner Bros., Universal, Paramount, Sony і 20th Century Fox, і деяких ... Читати далі »

Переглядів 641 | Коментарів 0 Продовження

У «Американських богах» з'являться Анансі і містер Ібіс

Орландо Джонс ( "Сонна Лощина") отримав роль в майбутньому серіалі "Американські боги", який знімає канал Starz, взявши за основу однойменний фантастичний роман Ніла Геймана. Про це повідомляє видання Deadline.

Джонсу дісталася роль містера Ненсі, африканського ... Читати далі »

Переглядів 585 | Коментарів 0 Продовження

Компанія IMAX профінансує 15 китайських фільмів

Компанія IMAX і китайська корпорація China Media Capital анонсували створення спільного фонду, який фінансуватиме зйомки фільмів в Китаї. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Первісна капіталізація фонду оцінюється в 50 мільйонів доларів. З цих коштів планується фінансувати 10-15 кінопроектів місцевого виробництва протягом найближчих трьох років.

Рішення про виділення тієї чи іншої суми буде прийматися колегіально представниками обох ком ... Читати далі »

Переглядів 675 | Коментарів 0 Продовження

Нік Зано зіграє доктора Натана Хейвуда

Нік Зано приєднався до акторського складу другого сезону супергероїчної драми каналу The CW "Легенди завтрашнього дня" в повторюваній ролі. Зано зіграє доктора Натана Хейвуда, історика, онука Командувача Стіла (або Сталі), члена Товариства Правосуддя Америки. Про це повідомляє ... Читати далі »

Переглядів 946 | Коментарів 0 Продовження

Стівен Спілберг пообіцяв не вбивати Індіану Джонса

Стівен Спілберг відкрив в інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter, мабуть, головну таємницю п'ятої серії фільму, присвяченого знаменитому археологу і шукачеві пригод Індіані Джонсу. Режисер пообіцяв не вбивати свого героя.

"Що ж, думаю, що ось це сподобається фанатам. Єдине, що я вам поки можу сказати: я не збираюся вбивати Харрісона Форда в кінці фільму", - сказав він. Відзначимо, що на момент написання даної замітки, сюжет п'я ... Читати далі »

Переглядів 713 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |