RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 16 » Нік Зано зіграє доктора Натана Хейвуда
12:55
Нік Зано зіграє доктора Натана Хейвуда
Нік Зано приєднався до акторського складу другого сезону супергероїчної драми каналу The CW "Легенди завтрашнього дня" в повторюваній ролі. Зано зіграє доктора Натана Хейвуда, історика, онука Командувача Стіла (або Сталі), члена Товариства Правосуддя Америки. Про це повідомляє видання Deadline.

У коміксах Нейт стає Сталлю Громадянина, колишнім членом Ліги Справедливості Америки. Продюсери серіалу The CW поки не можуть визначитися, чи піде Нейт по стопах свого героїчного діда.



Герой оригінального коміксу "Сталь" Генрі Хейвуд / Командувач Стіл був представлений в 1978 році. Його не слід плутати з іншим персонажем коміксів DC Джоном Генрі Айронсом, який після подій, викладених в коміксі "Смерть Супермена" на початку 90-х, з поваги до Супермена став називати себе Сталлю.

Нейт Хейвуд один з двох нових персонажів з регулярною участю, доданих на момент написання замітки в другий сезон "Легенд завтрашнього дня". "У другому сезоні композиція команди зміниться; на" Вейврайдері "з'являться нові обличчя, - заявив в недавньому інтерв'ю один з творців і виконавчих продюсерів серіалу Марк Гуггенхейм. - Фінал першого сезону визначив напрямок, в якому шоу буде рухатися в другому сезоні. Нова місія команди буде більш захоплюючою і одночасно більш чіткою ".

З недавніх робіт Зано на телебаченні - участь в серіалі "Особлива думка".
Переглядів: 949 | Додав: Elnino | Теги: серіал, CW, Легенди завтрашнього дня, 2 сезон, Натан Хейвуд, новини, Нік Зано | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |