RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 16 » У «Американських богах» з'являться Анансі і містер Ібіс
15:21
У «Американських богах» з'являться Анансі і містер Ібіс
Орландо Джонс ( "Сонна Лощина") отримав роль в майбутньому серіалі "Американські боги", який знімає канал Starz, взявши за основу однойменний фантастичний роман Ніла Геймана. Про це повідомляє видання Deadline.

Джонсу дісталася роль містера Ненсі, африканського бога-спритника, відомого як Анансі, одного зі стародавніх друзів містера Середовища (Йен МакШейн). Як і містер Понеділок, Анансі готовий поставити нову Америку (і її нових богів) на коліна, жадає розпалити вогонь і спостерігати як полум'я поглине весь світ.



Крім Джонса до серіалу приєднався канадський актор Демор Барнс ( "12 мавп"). Він втілить роль містера Ібіса, зберігача історій минулого і сьогодення, який розповідає їх з великим задоволенням. Його старомодна чутливість не заважає йому бути дотепним.

Нагадаємо, що в акторський склад входять Рікі Уіттл (Тінь Мун), Йен МакШейн (містер Середа), Емілі Браунінг (Лора Мун), Пабло Шрайбер (Скажений Суїні), Йетіде Бадак (Білкіс), Брюс Ленглі (Технічний хлопчик), Кріспін Гловер (містер Світ), Джонатан Такер (Лоу Кі лайсмен), Джилліан Андерсон (Медіа), Клоріс Лічмен (Зоря Вечірня).

На момент написання замітки виробництво Десятисерійної драми проходить в Торонто. Брайан Фуллер і Майкл Грін відповідають за сценарій і розділять обов'язки шоураннера. Девід Слейд зніме пілот і ще кілька епізодів.
Переглядів: 582 | Додав: Elnino | Теги: серіал, містер Ібіс, Американські боги, Орландо Джонс, Демор Барнс, Анансі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |