RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 26 » Зірка «Абатства Даунтон» зіграє у вестерні Стівена Содерберга
16:11
Зірка «Абатства Даунтон» зіграє у вестерні Стівена Содерберга
Зірка серіалу "Абатство Даунтон" Мішель Докер отримала головну жіночу роль в міні-серіалі потокового сервісу Netflix "Godless", над яким працюють Стівен Содерберг і Скотт Френк, які зняли разом в 1998 році "Поза полем зору". Про це повідомляє видання Deadline.

Номінантка на премію "Еммі" і "Золотий глобус" Докер приєдналася до затверджених раніше на головні чоловічі ролі Джеффа Денієлса і Джека О`Коннелла в історичній драмі в жанрі вестерну, прем'єра якої відбудеться на Netflix в 2017 році.



В "Godless" головний персонаж Френк Гріффін (Деніелс), небезпечний злочинець, тероризує Захід в пошуках Роя Гуда (О`коннелл), його колишнього подільника, який перетворився в заклятого ворога. Поки Рой ховається на ранчо Еліс Флетчер (Докер), переслідування приводить Френка в тихе містечко Ла Белль, Нью-Мексико, яким з якоїсь дивної причини заправляють виключно жінки.

Содерберг, Френк і Кейсі Сільвер розділять функції виконавчих продюсерів. Френк також візьме на себе обов'язки сценариста і постановника телепроекту. В акторському складі міні-серіалу також значаться Меррітт Уівер, Джеремі Боббі і Томас Сенгстер.

Докер недавно завершила зйомки в серіалі TNT "Good Behavior", дебют якого відбудеться восени поточного року, і зіграла головну роль у фільмі Рітеш Батра "Sense of an Ending".
Переглядів: 840 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Godless, Мішель Докер, Netflix, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |