RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 9 » Закарі Куінто пояснив появу гомосексуального Сулу
09:43
Закарі Куінто пояснив появу гомосексуального Сулу
Виконавець ролі Спока в картині "Стартрек 3: Нескінченність" Закарі Куінто пояснив появу гомосексуального Сулу і відповів на критику цього сюжетного ходу з боку Джорджа Такео. Слова актора наводить видання The Hollywood Reporter.

"Як член LGBT спільноти я розчарований тим, що Джордж виявився розчарований. Я вважаю, що у нього була власна історія взаємин з цим персонажем, але тут варто визнати, що, коли ми випустили" Зоряний шлях "в 2009 році, ми створили альтернативний всесвіт ", - сказав Квінто.



За словами актора, він "сподівається, що в кінцевому підсумку Джордж буде задоволений схваленням з боку молодих глядачів, яких надихає цей сильний і цікавий образ, який нарешті виявляється частиною нашого суспільства".

Нагадаємо, що раніше Джордж Такей заявив, що, незважаючи на свою власну орієнтацію, він не згоден з перетворенням Сулу в гомосексуаліста, так як це суперечить початковим задумам творця "Зоряного шляху" Джина Родденберрі, Актор наполягав, що творцям картини варто було б представити абсолютно нового персонажа нетрадиційної орієнтації.

Фільм "Стартрек 3: Нескінченність" буде випущений в прокат 22 липня 2016 року, коли відзначатиметься 50-річчя популярної франшизи.
Переглядів: 721 | Додав: Elnino | Теги: Закарі Куінто, новини, сулу, Спок, Нескінченність, Стартрек 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |