RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 1 » Вільям Фіхтнер зіграє колишнього снайпера
18:19
Вільям Фіхтнер зіграє колишнього снайпера
Популярний голлівудський актор Вільям Фіхтнер ( "Втеча з в'язниці") отримав гостьову роль в серіалі "Стрілець" каналу USA, головну роль у якому виконує Райан Філіп. Про те повідомляє видання Entertainment Weekly.

У серіалі "Стрілець" колишній морський піхотинець Боб Лі Сваггер (Райан Філіп) повертається з самітництва, щоб запобігти замаху на життя президента країни. Але коли колишній командир Сваггера Айзек Джонсон (Омар Еппс) благає його застосувати свої професійні навички в таємній операції, снайпер виявляється втягнутим в катастрофічні події.



Фіхтнер, на рахунку якого участь у фільмах "Темний лицар" і "День незалежності 2: Відродження", зіграє Ретфорда О'Брайена, колишнього морського піхотинця і єдиного досвідченого стрільця, якого поважає Сваггер, і який, ймовірно, так само гарний, як сам Сваггер. Пішовши у відставку, Ретфорд веде відокремлене життя до тих пір, поки Сваггер не знаходить свого колишнього наставника. Але достукатися до посивілого і обачного ветерана буде непросто.

Нагадаємо, що телевізійна драма заснована на романі Стівена Хантера і повнометражному фільмі 2007 року з участю Марка Уолберга.

Прем'єра "Стрілка" виробництва Paramount Television і Universal Cable Productions відбудеться 19 липня поточного року на каналі USA.
Переглядів: 805 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 217, стрілець, Вільям Фіхтнер, новини, USA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |