RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 7 » В «Стартреку 3» з'явиться перший герой нетрадиційної орієнтації
19:50
В «Стартреку 3» з'явиться перший герой нетрадиційної орієнтації
У фільмі "Стартрек 3: Нескінченність" буде представлений перший в історії популярної франшизи персонаж нетрадиційної орієнтації. Як повідомляє австралійське видання Herald Sun, ним виявився знайомий всім шанувальникам серії містер Хікару Сулу.

По ходу розповіді з'ясується, що він живе в шлюбі з партнером тієї ж статі, і разом вони виховують доньку. "Мені сподобався підхід, який передбачає повну відсутність галасу навколо цього, - прокоментував виконавець ролі Сулу Джон Чо. - Вважаю, що саме в цьому напрямку ми повинні рухатися як вид - прагнучи не політизувати чиюсь орієнтацію".



Стверджується, що творці картини сприймають цей сюжетний поворот як якийсь реверанс в сторону актора Джорджа Такео, який багато років грав Сулу в популярному телесеріалі. Він був змушений приховувати свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, щоб не втратити роботу, і визнав її лише в 2005 році.

Нагадаємо, що фільм "Стартрек 3: Нескінченність" виходить в рік, коли відзначається 50-річччя "Зоряного шляху". У картині знімалися Ідріс Ельба, Софія Бутелла, Зої Солдана, Саймон Пегг, Кріс Пайн, Закарі Куінто, Карл Урбан, Антон Єльчин, Діп Рой та інші актори. В якості постановника виступив Джастін Лін.
 
 
Переглядів: 661 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Джон Чо, новини, Хікару Сулу, Стартрек 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |