RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 9 » У Китаї скасували традиційну літню заборону на іноземні фільми
14:58
У Китаї скасували традиційну літню заборону на іноземні фільми
Китайська влада відмовилися від традиційної протекціоністської політики в літній сезон, коли прокатний графік зазвичай поділений виключно між фільмами місцевого виробництва. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Якщо в 2015 році жоден голлівудський кінопроект не був випущений в період з 19 червня по 23 серпня, і саме це дозволило китайському фільму "Полювання на монстра" заробити близько 400 мільйонів доларів, то в 2016 році заплановано відразу кілька гучних прем'єр, в тому числі фільмів "Черепашки-ніндзя 2" (2 липня 2016 року), "Тарзан. Легенда" (19 липня 2016 року), мультфільму "Секрети домашніх тварин" (2 серпня 2016 року) та інших.



Експерти пояснюють раптову лояльність китайської влади двома причинами. По-перше, виконанням державних планів по превалюванню фільмів національного виробництва. Частка китайських кінопроектів стабільно перевищує 50 відсотків. По-друге, відсутністю власних великих релізів.

Нагадаємо, що китайський кіноринок щорічно зростає рекордними темпами. Очікується, що вже до кінця 2017 року сукупні касові збори перевищать 10 мільярдів доларів, тобто виявиться більше, ніж в Північній Америці. Деякі аналітики вважають, що китайський прокат може вибитися в лідери ще раніше.
Переглядів: 810 | Додав: Elnino | Теги: заборона, китай, кіно, новини, касові збори, Тарзан: Легнда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |