RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 1 » Том Фелтон отримав роль в серіалі «Флеш»
18:07
Том Фелтон отримав роль в серіалі «Флеш»
Зірка "поттеріани" Том Фелтон отримав регулярну роль в третьому сезоні супергероїчного коміксу каналу The CW "Флеш". Як повідомляє видання TV Line, Фелтон зіграє Джуліана Дорна, експерта CSI в поліцейському департаменті Сентрал Сіті, який підозрює, що Баррі Аллен (Грант Гастін) не просто хлопець з хорошою репутацією. Спостерігаючи за Баррі, який ночами за сумісництвом "підробляє" флешем, Джуліан безсумнівно щось замишляє.

Минулого тижня Гастін і шоураннер серіалу Грег Берланті підтвердили чутки про те, що в третьому сезоні "Флеша" буде представлена ​​знаменита сюжетна лінія DC Comics "Flashpoint". У цьому коміксі Баррі, прокинувшись вранці, виявляється в альтернативній реальності, в якій у нього немає суперздібнсотей, що означає, що Флеша не існує, а його мати жива. Пізніше Баррі з'ясовує, що до зміни історії причетний він сам, коли здійснив подорож у часі, щоб врятувати свою матір від реверсивного Флеша. Саме так Баррі вчинив в серіалі: після втрати батька (Джон Уеслі Шіпп) Баррі вирішив відправитися в минуле і врятувати свою матір Нору (Мішель Харрісон).



Оскільки в коміксах не існує аналога Джуліана Дорна, можна припустити, що він стане новим Баррі в альтернативній реальності "Flashpoint". Творці шоу не дають додаткової інформації, що стосується персонажа Фелтона.

Прем'єра третього сезону "Флеша" відбудеться 4 жовтня 2016 року у каналі The CW.
Переглядів: 1449 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, Джуліан Дорн, новни, Том Фелтон, флеш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |