RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 20 » Starz продовжив «Влада в нічному місті» на два сезони
13:50
Starz продовжив «Влада в нічному місті» на два сезони
Кабельний канал Starz продовжив драму "Влада в нічному місті" на четвертий і п'ятий сезони. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Новина про продовження оголошена через кілька днів після того, як прем'єра третього сезону драми зібрала біля екранів рекордну кількість глядачів - 2,26 мільйона осіб. Збільшення переглядів є багатообіцяючим знаком для Starz, який пересунув свій перший оригінальний серіал "Влада в нічному місті" з суботи на неділю в надії скласти конкуренцію кабельним каналам HBO і Showtime.

Творець драми Кортні Кемп ділить обов'язки виконавчого продюсера з Марком Кентоном, Рендоллом Емметт,ом Гарі Ленноном і Кертісом Джексоном (Фіфті Сент), який також знімається в серіалі, головну роль у якому виконує Омарі Хардвік.



"У сьогоднішньому різноманітті телевізійного контенту будь-якому серіалу непросто втриматися на плаву, але Кортні володіє винятковим голосом, який чути на телебаченні. Кертіс не просто неймовірно талановитий як актор, але в якості продюсера він привносить унікальне бачення і привертає віддану фанбазу, що грає свою важливу роль в успіху серіалу, - сказав у своїй заяві глава Starz Кріс Елбрехт. - Разом з нашими виконавчими продюсерами і командою і акторами серіалу вони створили одну з найяскравіших драм з тих, що мені доводилося випускати в ефір ".

Минулого місяця Starz продовжив популярний фентезійний серіал "Іноземка" на третій і четвертий сезони. У лінійці серіалів каналу - "Чорні вітрила", "Зниклий безвісти" і "Дівчина за викликом".
Переглядів: 705 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, 1 сезон, Starz, Power, новини, Влада в нічному місті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |