RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 7 » Сьомий сезон «Гри престолів» вийде пізніше звичайного
10:59
Сьомий сезон «Гри престолів» вийде пізніше звичайного
Прем'єра сьомого сезону "Гри престолів" відбудеться пізніше звичайного. Про це, відповідаючи на питання, чи повернеться серіал з новим сезоном як зазвичай в квітні, заявили шоураннери фентезійної драми HBO Девід Беніофф і Д.Б. Вайсс. Їх слова цитує фанатський сайт Watchers on the Wall.

Зокрема Беніофф і Уайсс сказали наступне: "У нас ще немає точної дати прем'єри, але на цей раз вона, найімовірніше, трохи зрушиться. Ми почнемо зйомки пізніше звичайного, тому що, як ви знаєте, зима вже настала, і це значить, сонячна погода нас більше не влаштовує. Тому нам доведеться зрушити знімальний графік якнайдалі, коли настане сльота і сірість навіть в самих сонячних місцях, де ми традиційно працюємо ".



Беніофф і Уайсс ще раз підтвердили, що залишилося зняти два сезони, і що вони до цих пір не можуть назвати точну кількість епізодів в сьомому і восьмому сезонах.

На питання про можливий приквел "Гри престолів" шоураннери сказали, що у них є "більш невідкладні" справи, і у них "не було часу обмірковувати це питання".

Що стосується долі Джендрі (Джозеф Демпсі), то виконавчі продюсери підтвердили, що бастард Роберта Баратеона "все ще гребе веслами", і відмовилися відповідати на конкретні питання про його подальшу долю.
Переглядів: 1254 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Девід Беніофф, 7 сезон, Гри престолів, новини, Д.Б. Вайсс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |