RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 7 » Серіал «За законами вовків» продовжено на другий сезон
15:19
Серіал «За законами вовків» продовжено на другий сезон
Канал TNT продовжив свою нову драму "За законами вовків" на другий сезон. Про це повідомляє видання Entertainment Weekly.

Серіал, що виходить в ефір по вівторках о 21:00, заснований на однойменному австралійському повнометражному фільмі 2010 року. Виконавиця жіночої ролі другого плану в фільмі Джекі Уівер отримала номінації на премії "Оскар" і "Золотий глобус". У серіалі її героїню, главу злочинного сімейного клану Джанін "Смерфіт" Коуді, грає Еллен Баркін. Серед виконавців головних ролей - Шон Хетосі і Скотт Спідман.



"" За законами вовків "поставив новий тон драмам TNT і веде телемережу в тому напрямку, на який ми розраховували, - сказала в заяві виконавчий віце-президент відділу оригінальних програм TNT Сара Обрі. - Я впевнена, що наша стратегія роботи з першокласними професіоналами і вміння вчасно піти з їх шляху і надалі виправдає себе ".

Компанія Turner також продовжила дві комедії TBS: "Енджі Трайбека" на третій сезон і "Крах" на другий сезон. В "Енджі Трайбека" виконавчих продюсерів Стіва Карелла і Ненсі Карелл головну роль виконує Рашида Джонс. "Катастрофа" є своєрідною пародією на культовий серіал "Залишитися в живих". "Енджі Трайбека" транслюється по понеділках, а "Катастрофа" - по вівторках.
 
Переглядів: 987 | Додав: Elnino | Теги: Крах, 2 сезон, За законами вовків, 3 сезон, Енджі Трайбека, TNT, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |