RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 6 » Роб Лоу отримав роль в медичній драмі «Реанімація»
17:02
Роб Лоу отримав роль в медичній драмі «Реанімація»
Зірка серіалу "Дробарка", скасованого каналом Fox після першого сезону, Роб Лоу отримав регулярну роль у другому сезоні медичної драми CBS "Реанімація". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Лоу зіграє полковника Ітана Вілліса, лікаря, який бере участь в престижній дослідницькій військовій програмі по лікуванню солдатів, які отримали поранення в ході військових дій. Його відкликали з госпіталю в Афганістані і поставили на чолі клініки Angels Memorial для того, щоб він викладав специфіку військової медицини. Його агресивний стиль, що ламає загальноприйняті правила з ентузіазмом вітається доктором Ліанною Роріш (Марсія Гей Харден), але не всіма іншими лікарями. Дебют Лоу відбудеться в першому епізоді другого сезону, який стартує в середу, 28 вересня 2016 року в 22:00.



Другий сезон драми CBS стане своєрідним перезапуском, метою якого є розширення сюжетних рамок і привернення уваги більш молодої аудиторії. Шоу покинули два актори з регулярними ролями з першого сезону - Бонні Соммервіль і Раза Джеффрі. 

У свмнадцатисерійному (за чутками) другому сезоні затверджені три виконавця ролей другого плану: Ной Грей-Кебі, Емілі Тайра і Нафесса Вільямс.

Лоу, який отримав номінацію на "Золотий глобус" за роль в "Дробарці", після скасування серіалу різко висловився про те, що надалі буде розглядати пропозиції про участь в серіалах на громадському ТБ більш ретельно.
Переглядів: 714 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Драма, 2 сезон, Реанімація, новини, CBS, Роб Лоу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |