RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 5 » Рассела Кроу покликали в ремейк «Мумії»
18:15
Рассела Кроу покликали в ремейк «Мумії»
Акторський склад фільму "Мумія", яким студія Universal розраховує запустити серію ремейків своїх класичних кінострічок в жанрі "хоррор", може отримати значне поповнення. Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання Deadline, одна з ключових ролей запропонована Расселу Кроу ("Шукач води").

Якого саме персонажа належить зіграти австралійському актору, поки не уточнюється, відомо лише, що він буде нагадувати "містера Джекіла", героя твору Роберта Стівенсона. Цілком ймовірно, що студія привертає актора такого калібру, щоб надалі його герой став сполучною ланкою для інших фільмів цієї серії.



Нагадаємо, що в ремейку "Мумії", зйомки якого вже почалися в Лондоні, також задіяні Том Круз, Аннабелль Уолліс, Софія Бутелла і інші актори. Бутелла виконає роль давньоєгипетського монстра. Режисером фільму призначений Алекс Куртцман, версія якого буде заснована на сценарії, який підготує Джон Спейтс.

Нагадаємо, що оригінальний фільм був випущений студією Universal в 1932 році, головну роль в ньому зіграв загальновизнаний "король жаху" Борис Карлофф. Надалі було створено кілька інших версій, в тому числі пригодницька, представлена ​​глядачам в 1999 році.
Переглядів: 613 | Додав: Elnino | Теги: кіно, ремейк, Рассела Кроу, новини, Мумія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |