RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 05
Додати матеріал

Дейзі Рідлі зіграє Офелію в новій версії «Гамлета»

Дейзі Рідлі ("Зоряні війни: Пробудження сили") зіграє головну роль у драмі "Офелія", заснованої на знаменитій шекспірівській драмі "Гамлет". Як повідомляє видання Comingsoon, проект представить класичну історію з точки зору коханої головного ... Читати далі »

Переглядів 611 | Коментарів 0 Продовження

Сет МакФарлейн зіграє головну роль в космічній комедійній драмі

Сет Макфарлейн ( "Мільйон способів втратити голову") дебютує в ігровому серіалі і зіграє головну роль в науково-фантастичному проекті каналу Fox. Fox замовив виробництво тринадцятисерійної комедійної драми, створеної Макфарлейном, в якому він також виступить виконавчим продюсером. Як по ... Читати далі »

Переглядів 599 | Коментарів 0 Продовження

Рассела Кроу покликали в ремейк «Мумії»

Акторський склад фільму "Мумія", яким студія Universal розраховує запустити серію ремейків своїх класичних кінострічок в жанрі "хоррор", може отримати значне поповнення. Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання Deadline, одна з ключових ролей запропонована Расселу Кроу ("Шукач води ... Читати далі »

Переглядів 604 | Коментарів 0 Продовження

Ключову сцену з Джоном Сноу знімали багато годин

Виконавиця ролі Мелісандра в "Грі престолів" Керіс Ван Хаутен зізналася, що сцена воскресіння Джона Сноу (Кіт Харінгтон) у другому епізоді шостого сезону шоу зажадала багато сил. В інтерв'ю виданню Entertainment Weekly актриса розповіла, що режисер епізоду "Дім" Джеремі Поде ... Читати далі »

Переглядів 689 | Коментарів 0 Продовження

Фінальна дилогія «Месників» буде перейменована

Дві серії фінальної дилогії "Месники" будуть перейменовані і, більш того, у кожної з них буде своя власна назва. Про це розповіли в інтерв'ю виданню UPROXX постановники фільмів Ентоні Руссо і Джо Руссо.

"Це дуже різні фільми. Тому помилково називати їх" Частиною 1 "і" Частиною 2 ". В наших планах зміна назви, правда, ми ще не визначилися якими вони будуть в підсумку. Так що, так, ми обов'язково їх перейменує ... Читати далі »

Переглядів 562 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |