RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 12 » Прем'єра серіалу «Стрілець» відбудеться тижнем пізніше
20:33
Прем'єра серіалу «Стрілець» відбудеться тижнем пізніше
Канал USA Network відклав прем'єру нового серіалу "Стрілець" в знак поваги до жертв перестрілки, що сталася в Далласі минулого тижня. Серіал, знятий за мотивами однойменного фільму 2007 року, замість 19 липня вийде на тиждень пізніше, 26 липня 2016 року. Про це повідомляє видання The Wrap.

"У світлі недавніх трагічних подій і для висловлення нашої поваги на адресу жертв, їх сімей та наших глядачів, ми прийняли рішення відстрочити дату прем'єри серіалу" Стрілець "і перенести її на 26 липня", - йдеться в офіційній заяві каналу.



Нагадаємо, що в ніч з 7-го на 8-е липня, 12 офіцерів поліції і двоє цивільних отримали поранення в ході стрілянини, відкритої снайпером в Далласі, Техас, під час акції протесту проти вбивства білими поліцейськими двох беззбройних афроамериканців в Луїзіані і Міннесоті. П'ятеро поліцейських були застрелені, а сам снайпер був знешкоджений в результаті вибуху після безуспішних переговорів, що тривали кілька годин.

Нагадаємо, що в серіалі "Стрілець", заснованому на романі Стівена Хантера і повнометражному фільмі за участю Марка Уолберга, головну роль - колишнього морського піхотинця-снайпера, звинуваченого в замаху на життя президента США, - виконує Райан Філіп. У серіалі також знімаються Омар Еппс і Том Сайзмор.
Переглядів: 751 | Додав: Elnino | Теги: 1 сезон, серіал, USA Network, стрілець, новини, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |