RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 19 » Прем'єра фільму жахів «Дзвінки» знову відкладена
12:50
Прем'єра фільму жахів «Дзвінки» знову відкладена
Кіностудія Paramount Pictures в черговий раз відклала прем'єру фільму жахів "Дзвінки", який повинен був стати продовженням популярної серії. Як повідомляє ресурс Boxofficemojo, замість 1 квітня 2016 року, як планувалося раніше, картина може бути представлена ​​глядачам 28 жовтня 2016 року.

Що послужило причиною нової зміни в прокатному графіку, не уточнюється. Нагадаємо, що спочатку студія планувала випустити фільм в листопаді 2015 року.

Стверджується, що сюжет "Дзвінків" буде будуватися навколо молодої пари, яка випадково подивилися загадкову відеокасету і отримала після цього загрозливі повідомлення. Ключові ролі зіграли Еймі Тігарден, Джонні Галекі, Зак Реріг, Андреа Пауелл, Адам Фріста, Джилл Джейн Клементс, Кріс Грін, Андреа Лейн, Рікі Мьюз, Матильда Анна Інгрід Лутс і інші актори. Режисером "Дзвінків" був Ф. Хав'єр Гутьєррес.



Нагадаємо, що голлівудський ремейк однойменного японського фільму жахів був випущений в 2002 році. Його постановником став Гор Вербінскі. За сюжетом журналістка веде розслідування дивних смертей молодих людей, які подивилися безглуздий на перший погляд відеозапис, і в підсумку сама опиняється в епіцентрі жахливих подій. Картина заробила в прокаті більше 200 мільйонів доларів.
Переглядів: 722 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Дзвінки, Paramount Pictures, новини, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |