RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 19
Додати матеріал

HBO продовжив серіал «Вініл» на другий сезон

Після виходу тільки одного епізоду нового серіалу "Вініл", кабельний канал HBO прийняв рішення продовжити драму про музичний бізнес на другий сезон. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Драма, дія якої розгортається в 70-х роках минулого століття, створена під егідою таких професіоналів своєї справи, як Мартін Скорсезе, Мік Джаггер і сценарист "Підпільної імперії" і "Клану Сопрано" Теренс Вінтер. С ... Читати далі »

Переглядів 666 | Коментарів 0 Продовження

Сиквел «Дедпула» залишиться малобюджетним

Сиквел фільму "Дедпул" залишиться малобюджетним і не буде перевантажений численними персонажами. Про це розповіли в інтерв'ю виданню Collider автори сценарію оригінальної картини Ретт Різ і Пол Верник.

"Нам не потрібен проект вартістю в 150 мільйонів доларів, який не відповідатиме ду ... Читати далі »

Переглядів 784 | Коментарів 0 Продовження

Прем'єра фільму жахів «Дзвінки» знову відкладена

Кіностудія Paramount Pictures в черговий раз відклала прем'єру фільму жахів "Дзвінки", який повинен був стати продовженням популярної серії. Як повідомляє ресурс Boxofficemojo, замість 1 квітня 2016 року, як планувалося раніше, картина може бути представлена ​​глядачам 28 жовтня 2016 року.

Що послужило причиною нової зміни в прокатному графіку, не уточнюється. Нагадаємо, що спочатку студія планувала випустити фільм в листопаді 2015 ... Читати далі »

Переглядів 709 | Коментарів 0 Продовження

Емілі Блант зіграє в продовженні «Мері Поппінс»

Кіностудія Walt Disney Pictures знайшла виконавицю ролі Мері Поппінс в продовженні класичного фільму 1964 року випуску. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, даму досконалу в усіх відношеннях повинна зіграти Емілі Блант.

Режисером сиквела стане Роб Маршалл, що зняв для Walt Disney такі фільми, як " ... Читати далі »

Переглядів 711 | Коментарів 0 Продовження

У фільму-катастрофи «Розлом Сан-Андреас» буде сиквел

Кіностудія New Line запускає у виробництво сиквел фільму-катастрофи "Розлом Сан-Андреас". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter з цією метою студія вже найняла сценаристів Гевіна Джеймса і Ніла Вайденера. Дуейн Джонсон знову виконає головну роль, очікується також, що в проект повернуться ... Читати далі »

Переглядів 742 | Коментарів 0 Продовження

Оголошена дата прем'єри сиквела «Того, що біжить по лезу бритви»

Компанії Alcon Entertainment, Warner Bros. Pictures і Sony Pictures погодили дату прем'єри сиквела знаменитої фантастичної картини "Той, що біжить по лезу бритви". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, фільм буде представлений глядачам 12 січня 2018 року.

Очік ... Читати далі »

Переглядів 710 | Коментарів 0 Продовження

Warner Bros. продала агрегатор рецензій Rotten Tomatoes

Кіностудія Warner Bros. продала приналежний їй найбільший агрегатор професійних рецензій RottenTomatoes і присвячений кінематографу сайт і додаток Flixter компанії Fandango. Про це повідомляється в офіційному прес-релізі, на який посилається видання SlashFilm.

"Flixster та Rotten Tomatoes - безцінні ресурси для любителів кіно, і ми маємо намір розвивати ці успішні майданчики, щоб забезпечити кіноглядачів додатковими видами сервісу", - йдеть ... Читати далі »

Переглядів 703 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |