RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 7 » Почалися зйомки драми «Лох-Несс» про серійного вбивцю
16:05
Почалися зйомки драми «Лох-Несс» про серійного вбивцю
Канал ITV відправляється в Шотландію на зйомки шестисерійної драми про серійного вбивцю "Loch Ness". "Лох-Несс" за сценарієм Стівена Брейді ( "Фортитьюд") виконавчого продюсера Тіма Хейнса ( "Беовульф") оповідає про співтовариство, оточене міфами. Пошук серійного вбивці стає питанням життя і смерті для місцевого детектива Енні Катро, яка намагається впоратися зі своєю першою справою про вбивство. На момент написання замітки зйомки серіалу ведуться в гірській Шотландії. Виробництвом займається студія ITV Studios. Про це повідомляє видання Deadline.

Головні ролі виконують Лора Фрейзер ( "Пуститися берега"), Шива Фіннеран ( "Щаслива долина") і Джон Сешнс ( "Флоренс Фостер Дженкінс"). В інших ролях: Дон Жілет, Грей О'Брайен і Вільям Еш.



Зав'язка подій починається з виявлення трупа місцевого жителя біля підніжжя гори Карн Мор, і людського серця на березі озера. Звичне життя містечка закінчується: під підозру потрапляють кілька місцевих жителів, а тим часом вбивця розчиняється серед городян, шокуючи співтовариство в жах. Основна сюжетна лінія будується навколо Енні і її сім'ї, чиї взаємини в зв'язку з розслідуванням перебувають під тиском і переживають кризу.

Брайан Келлі ( "Абатство Даунтон") призначений головним режисером. Також серед постановників Цілла Уер ( "Смерть у раю").
Переглядів: 663 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 1 сезон, ITV, Лох-Несс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |