RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 12 » По серії відеоігор "Battlefield" знімуть серіал
10:15
По серії відеоігор "Battlefield" знімуть серіал
Paramount Television і Anonymous Content збираються екранізувати популярну серію відеоігор "Battlefield" виробництва компанії Electronic Arts в форматі серіалу. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Обидві компанії отримали права на гру від DICE and EA, а Майкл Шуга ( "У центрі уваги") і Ешлі Злата розділять обов'язки виконавчих продюсерів.

Серія "Battlefield" є багатокористувацько. грою, дія в якій відбувається на суші, воді і в повітрі. У ігри франшизи зіграли більше 60-ти мільйонів користувачів по всьому світу з моменту її дебюту в 2002 році. На момент написання замітки було представлено 11 ігор 12 розширень. Нова гра "Battlefield 1" дебютує в жовтні 2016 року.



Телемережа, яка буде транслювати серіал, поки не знайдена, проте, відомо, що потенційний серіал буде запропонований громадським, преміальним кабельним і кабельним каналам, а також потоковим сервісам.

"Студія Paramount TV активно шукає цікавий контент, який би міг залучити аудиторію, - сказала в своїй заяві президент компанії Емі Пауелл. -" Battlefield "може похвалитися динамічним сюжетом і відданою фанбазою, що дозволить нам перенести цю захоплюючу і унікальну гру на маленькі екрани. ми з нетерпінням чекаємо спільної роботи з EA і Anonymous Content і вдячні Майклу Шуга за його наполегливість у просуванні цього проекту ".
Переглядів: 741 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Paramount Television, Battlefield, новини, Майкл Шуга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |