RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 1 » Оголошена дата прем'єри фільму «Тихоокеанський рубіж 2»
18:11
Оголошена дата прем'єри фільму «Тихоокеанський рубіж 2»
Кіностудії Legendary і Universal оголосили дату прем'єри фантастичного фільму "Тихоокеанський рубіж 2". Як повідомляє видання Comicbook з посиланням на офіційний прес-реліз, картина буде представлена ​​глядачам 23 лютого 2018 року.

На момент написання даної замітки прямих конкурентів у цьому "прокатному вікні" у "Тихоокеанського рубежу 2" не було. Але на 16 лютого 2018 року намічений реліз фільму "Чорна пантера" студії Marvel, який орієнтований приблизно на ту ж саму глядацьку аудиторію.



Сюжет сиквела невідомий, так само, як і повний акторський склад. Раніше повідомлялося, що ключову роль виконає актор Джон Бойега, знайомий глядачам за роллю Фіна у фільмі "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили". йому нібито належить зіграти сина героя Ідріса Ельби з першої частини. Чи повернуться Чарлі Ханнем, Рінко Кікучі та інші учасники оригінальної картини, не уточнювалася.

Постановником "Тихоокеанського рубежу 2" призначений Стівен С. ДеНайт. Очікується, що Гільєрмо Дель Торо, який зняв першу частину, буде виконувати функції продюсера. Зйомки повинні стартувати в четвертому кварталі 2016 року.

Нагадаємо, що світові касові збори першого фільму залишали бажати багато кращого - 400 мільйонів доларів.
Переглядів: 784 | Додав: Elnino | Теги: Universal, Тихоокеанський рубіж 2, фільм, новини, ПРЕМ'ЄРА, Дата, Legendary | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |