RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 6 » Новою Залізною людиною стане 15-річна чорношкіра студентка
18:52
Новою Залізною людиною стане 15-річна чорношкіра студентка
Компанія Marvel Comics анонсувала ключову зміну в популярній серії "Invincible Iron Man". Як повідомляє видання Time, в фіналі сюжетної лінії "Громадянська війна 2" буде представлена нова Залізна людина, якою стане 15-річна чорношкіра студентка на ім'я Рірі Вільямс.

Стверджується, що будучи студенткою Массачусетського технологічного інституту, вона змогла створити в кімнаті гуртожитку власний бойовий екзоскелет. "З одного боку фанати вимагають чогось нового, з іншого просять не робити кардинальних змін у всесвіті, знайомому їм з дитинства. Тому, коли ви уявляєте якогось нового героя, завжди знайдуться люди, які заявлять, що таким чином було зруйновано їх дитинство ", - прокоментував нововведення автор серії Брайан Майкл Бендісом.



Він відмовився прояснити долю Тоні Старка. "Багато засмучених тим, що, як їм здається, вони тепер знають фінал сюжетної лінії" Громадянської війни 2 ". Але, повірте, ми поки навіть не натякали на завершення", - додав він, пояснивши, що шанувальників персонажа чекає ще безліч сюрпризів.

Нові пригоди Залізної людини в рамках серії "Invincible Iron Man" почнуться восени 2016 року. Нагадаємо, що у фільмах про супергероя роль Залізної людини грав Роберт Дауні мл.
Переглядів: 907 | Додав: Elnino | Теги: Рірі Вільямс, 15-річна, Marvel, новини, студентка, Залізна людина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |