RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 3 » Netflix перехопив у Warner Bros. екранізацію манги «Зошит смерті»
09:33
Netflix перехопив у Warner Bros. екранізацію манги «Зошит смерті»
Потоковий сервіс Netflix займеться екранізацією популярної японкої манги "Зошит смерті", від якої раніше відмовилася кіностудія Warner Bros. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Mashable. також йому стало відомо, що озвучувати анімованого персонажа Сінігамі буде Віллем Дефо.

Відзначимо, що в японській культурі Сінігамі - це фактично "бог смерті". Іноді виступає як окремий персонаж, іноді - як група героїв в фантастичних творах, перш за все, в манзі.



Що стосується самого першоджерела, автором якого є популярний японський сценарист Цугумі Оба, його сюжет будується навколо студента, який випадково стає володарем так званого Зошита Бога Смерті. З його допомогою можна вбити будь-якого жителя Землі, написавши на відповідній сторінці його ім'я, або намалювавши портрет.

Головний герой приступає до методичного знищення злочинців і інших лиходіїв, що, природно, привертає увагу спецслужб, і за ним починається полювання. Головні ролі в проекті зіграють Нат Вулф і Маргарет Куеллі, знайомі глядачам за серіалами "Паперові міста" і "Залишки". Знімальний графік картини не уточнюється, але очікується, що прем'єра відбудеться вже в 2017 році.
Переглядів: 733 | Додав: Elnino | Теги: Маргарет Куеллі, Нат Вулф, Зошит смерті, Netflix, Warner Bros. екранізація, манга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |