RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 03
Додати матеріал

Сценарист «Акулячого торнадо» придумав сюжети ще для трьох продовжень

У фантастичного циклу "Акулячий торнадо", який відразу після прем'єри першої частини став справжнім культурним феноменом, можуть з'явитися 5,6 і 7 серії. У всякому разі, як розповів в інтерв'ю виданню ScreenRant сценарист проекту Тандер Левін, у нього вже є готові сюжети ще для трьох п ... Читати далі »

Переглядів 889 | Коментарів 0 Продовження

Ніган не залишив би Губернатору жодного шансу

Якби у всесвіті "Ходячих мерців" трапився поєдинок між двома найяскравішими лиходіями коміксу і серіалу, знятого за його мотивами, Губернатором і Ніганом, виконавець ролі останнього, Джеффрі Дін Морган, готовий поставити всі гроші на свого героя. В інтерв'ю виданню Entertainment Wee ... Читати далі »

Переглядів 745 | Коментарів 0 Продовження

Девід Ейер відповів критикам «Загону самогубців» цитатою Еміліано Сапати

Творець фільму "Загін самогубців" Девід Ейер відповів критикам його роботи, які написали в основному розгромні рецензії, цитатою з висловлювань лідера мексиканської революції Еміліана Сапата. "Prefiero morir de pie que vivir de rodillas", - написав постановник на своїй офіційній ... Читати далі »

Переглядів 920 | Коментарів 0 Продовження

Фанати DC зажадали закрити Rotten Tomatoes

Шанувальники кіновсесвіту DC організували збір підписів під петицією з вимогою закрити найбільший сайт-агрегатор професійних рецензій Rotten Tomatoes. Відповідне звернення з'явилося на сайті Change.org.

"Нам потрібно, щоб цей сайт був закритий, так як критики завжди ставлять несправедливі оцінки проектам за мотивами коміксів DC і пишуть негативні рецензії, наприклад, на фільми" ... Читати далі »

Переглядів 702 | Коментарів 0 Продовження

Netflix перехопив у Warner Bros. екранізацію манги «Зошит смерті»

Потоковий сервіс Netflix займеться екранізацією популярної японкої манги "Зошит смерті", від якої раніше відмовилася кіностудія Warner Bros. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Mashable. також йому стало відомо, що озвучувати анімованого персонажа Сінігамі буде Віллем Дефо.

Відзначимо, що в японській культурі Сінігамі - це фактично "бог смерті". Іноді виступає як окремий персонаж, іноді - як група героїв в ... Читати далі »

Переглядів 732 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |