RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 31 » Морган Фріман зіграє в «Лускунчику» студії Walt Disney
20:14
Морган Фріман зіграє в «Лускунчику» студії Walt Disney
В акторському складі фільму студії Walt Disney за мотивами казки Гофмана "Лускунчик і мишачий король" відбулося значне поповнення. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, до нього приєднався голлівудський ветеран Морган Фріман, якому належить зіграти одного з ключових персонажів - хресного головної героїні і геніального механіка Дроссельмейера.

Нагадаємо, що в картині буде також зніматися актриса МакКензі Фой, знайома глядачам за проектом "Сутінки. Сага. Світанок" і фантастичного фільму "Інтерстеллар". Їй складе компанію прима американського балету Місті Копленд, яка, як очікується, буде виконувати сольні танцювальні номери. Знімальний графік картини з робочою назвою "The Nutcracker and the Four Realms" ( "Лускунчик і чотири світи") на момент написання даної замітки не уточнювався. Невідомо також, коли фільм буде представлений глядачам.



Літературне першоджерело побачило світ на початку 19-го століття. Однак справжня популярність прийшла до твору після прем'єри балету Петра Ілліча Чайковського, що відбулася в 1892 році.

Казка неодноразово екранізувалася, як у вигляді анімаційних фільмів, так і ігрових. У 2009 році вийшов "Лускунчик і Щурячий король", який провалився в прокаті.
Переглядів: 732 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Морган Фріман, новини, walt disney, Лускунчика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |