RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 22 » «Мисливці на привидів» позбулися танцюючого Кріса Хемсворта
19:52
«Мисливці на привидів» позбулися танцюючого Кріса Хемсворта
Шанувальники Кріса Хемсворта втратили можливість познайомитися з ще однією гранню його таланту - хореографічною. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, режисер Пол Фейг був змушений вирізати з прокатної версії фільму "Мисливці на привидів" епізод, в якому герой Хемсворта танцює з офіцерами поліції на вулицях Нью-Йорка під пісню групи Bee Gees "You Should Be Dancing".

Стверджується, що зйомки цієї сцени обійшлися студії в семизначну суму, але в підсумку фокус-групи не оцінили її і було прийнято рішення не включати її в прокатний варіант. За зізнанням самого Фейга, це рішення "було одним з найскладніших в його кар'єрі".



Нагадаємо, що фільм, в якому ключові ролі зіграли, крім Кріса Хемсворт, Кейт Маккіннон, Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Сігурні Уівер, Чарльз Денс, Білл Мюррей, Леслі Джонс, Елізабет Перкінс, Ден Ейкройд і інші актори, стартував вельми слабо в домашньому прокаті, заробивши в прем'єрні вихідні всього 46 мільйонів доларів. Це не дозволило йому очолити північноамериканський прокат.

Єдина надія проекту на окупність і прибуток - міжнародний прокат, проте ситуація ускладнюється тим, що студія Sony Pictures не отримала дозвіл на прокат картини в Китайській Народній Республіці.
Переглядів: 787 | Додав: Elnino | Теги: Кріс Хемсворт, кіно, 2016, Мисливці на привидів, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |