RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 29 » Кріс Еванс веде переговори про головну роль у фільмі «Джекіл»
20:42
Кріс Еванс веде переговори про головну роль у фільмі «Джекіл»
Lionsgate розробляє повнометражний фільм, заснований на міні-серіалі BBC "Джекілл" 2007 року, головну роль в якому може зіграти Кріс Еванс. Про це повідомляє видання Deadline.

Міні-серіал BBC був сучасною інтерпретацією класичного твору Роберта Льюїса Стівенсона, сценарій до якого був написаний Стівеном Моффатом ( "Доктор Хто", "Шерлок"). Джеймс Несбітт ( "Зниклий безвісти"), який виконав головну роль в шестисерійному телепроекті, був висунутий на здобуття премії "Золотий глобус 2008".

Джерела Deadline стверджують, що студія Lionsgate і Еванс ( "Месники 2: Ера Альтрона") завершують переговори, і в разі підписання контракту актор зіграє дві ролі - доктора Джекілла (відомого як доктор Том Джекман) і його друге "я", містера Хайда.



Виробництвом фільму "Jekyll" займуться Еллен Дедженерес і Джефф Клеман ( "Агенти А.Н.К.Л."). Сценарій написаний Ентоні Багароцці і Чарльзом Мондрі. Місце постановника картини на момент написання замітки вакантне.

Синопсис міні-серіалу 2007 року звучить наступним чином: "Є новий доктор Джекіл зі старою проблемою - містером Хайдом. Але вони ділять одне тіло, в якому якось примудряються уживатися. Хайд не знає одну важливу річ - Джекілл одружений. Джекілл зробить все можливе , щоб захистити свою дружину і двох дітей від свого похмурого альтер-его. За допомогою сучасних технологій і висококласної апаратури йому вдається стримувати свою похмуру сторону. Він уклав угоду зі своїм власним дияволом." 
Переглядів: 1043 | Додав: Elnino | Теги: Кріс Еванс веде переговори про голо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |