RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 15 » Комедія «Стримай свій ентузіазм» повертається на HBO
10:08
Комедія «Стримай свій ентузіазм» повертається на HBO
Через п'ять років після виходу заключного восьмого сезону комедійного серіалу "Стримай свій ентузіазм" його творець і виконавець головної ролі Ларрі Девід погодився зняти ще один сезон. Про це з посиланням на HBO повідомляє видання Deadline.

"Ми шалено раді тому, що Ларрі вирішив зняти новий сезон" Стримай свій ентузіазм "і з нетерпінням чекаємо його виходу", - прокоментував новину новий програмний президент HBO Кейсі Блойз.

На питання, чому він вирішив повернутися, Девід відповів: "Згідно з безсмертними словами Юлія Цезаря, я пішов, я нічого не зробив, я повернувся".



Склад дев'ятого сезону офіційно не підтверджений, але фактично всі актори з оригінального складу серіалу, включаючи Джеффа Гарліна і Дж.Б. Смува, сказали, що повернуться в новій главі.

У комедії "Стримай свій ентузіазм" Ларрі Девід зображує підсилену версію самого себе і в знущальному тоні описує своє життя. З вісімдесятьма епізодами шоу є найтривалішим комедійним або драматичним серіалом HBO. З 1999 по 2011 рік серіал отримав 39 номінацій на премію "Еммі", перемігши двічі - за кращу режисуру і монтаж. Девід тричі висувався на здобуття премії "Золотий глобус", а саме шоу стало лауреатом премії в 2003 році. Восьмий сезон був одним з найбільш рейтингових, залучаючи більше двох мільйонів глядачів в день трансляції.
Переглядів: 703 | Додав: Elnino | Теги: HBO, новини, 9 сезон, комедія, Стримай свій ентузіазм, серіал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |