RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 15
Додати матеріал

Хелен Міррен зіграє в бойовику «Форсаж 8»

В акторському складі пригодницького бойовика "Форсаж 8" чергове серйозне поповнення. До нього приєдналася Хелен Міррен ("Всевидюче око"). Про це повідомила в інтерв'ю виданню Elle сама британська актриса. Вона також зізналася, що завжди була прихильницею серії.

"Що ж, я ... Читати далі »

Переглядів 638 | Коментарів 0 Продовження

Рон Перлман озвучить злобного троля в мультсеріалі «TrollHunters»

Келсі Греммер, Рон Перлман ("Місячна афера") і Антон Єльчин озвучать головних героїв в анімаційному серіалі "Trollhunters", створеному Гільєрмо Дель Торо і студією DreamWorks Animation для потокового сервісу Netflix. Серіал, призначений для сімейного перегляду, дебютує в грудні 2016 року. Цю ... Читати далі »

Переглядів 669 | Коментарів 0 Продовження

Ренні Харлін організував студію в Китаї

Відомий голлівудський режисер фінського походження Ренні Харлін став одним із засновників спільного підприємства в Китаї, яке буде займатися зйомками фільмів, орієнтованих на китайський кіноринок. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Одним з перших кінопроектів студії Midnight Sun Pictures, що базується в Пекіні, стане екранізація популярної відеогри "Legend of the Ancient Sword" ( "Легенда стародавнього меча"). Інвес ... Читати далі »

Переглядів 687 | Коментарів 0 Продовження

Netflix купив права на спін-офф «Офісу»

Потоковий сервіс Netflix придбав права на спін-офф культового комедійного серіалу "Офіс" "David Brent: Life On The Road", знятого в форматі телевізійного фільму. Цією новиною поділився творець оригінального серіалу Рікі Джервейс, популярний британський комік, актор, продюсер і шоумен, який взяв участь в шоу "Opie with Jim Norton Show". Його слова цитує видання Deadline.

Зокрема Джервейс сказав наступне: "Це приголом ... Читати далі »

Переглядів 685 | Коментарів 0 Продовження

Роланд Еммеріх назвав переможця в сутичці Чужого і прибульців «Дня незалежності»

У сутичці прибульця з фільму "День незалежності" і ксеноморфа з картини "Чужий" перемогу здобув би останній. Як повідомляє видання Comicbook, таку думку висловив режисер Роланд Еммеріх, відповідаючи на питання своїх шанувальників в інтерв'ю EmpireOnline.

" ... Читати далі »

Переглядів 707 | Коментарів 0 Продовження

Комедія «Стримай свій ентузіазм» повертається на HBO

Через п'ять років після виходу заключного восьмого сезону комедійного серіалу "Стримай свій ентузіазм" його творець і виконавець головної ролі Ларрі Девід погодився зняти ще один сезон. Про це з посиланням на HBO повідомляє видання Deadline.

" ... Читати далі »

Переглядів 707 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |