RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 13 » Fox розробляє серіал по «Людей Ікс»
11:11
Fox розробляє серіал по «Людей Ікс»
Канал Fox замовив виробництво пілота до серіалу в жанрі пригодницького бойовика, дія якого відбуватиметься у всесвіті франшизи "Люди Ікс". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У проекті розповідається про двох звичайних батьків, які виявили у своїх дітей здатності мутантів. Вимушені ховатися від ворожого уряду сім'я вступає в підпільну організацію мутантів і бореться за виживання.

Спільним виробництвом ще безіменого проекту займуться студії 20th Century Fox Television і Marvel Television. Метт Нікс ( "Чорна мітка") напише сценарій і розділить обов'язки виконавчого продюсера з ветеранами франшизи "Люди Ікс" - Лорен Шулер Доннер, Брайаном Сінгером і Саймон Кінбергом, а також Джефом Лоебом і Джимом Чорі.



Нагадаємо, що приблизно рік тому Fox оголосив про розробку драми за тематикою "Людей Ікс" "Hellfire". Проект був закритий після того, як куратори Еван Кац і Менні Кото зосередилися на іншому серіалі каналу - "24 години: Спадщина".

Для Fox потенційний проект Marvel розширить "супергероїчний сегмент" в лінійці серіалів. На даний момент канал транслює два серіали за коміксами DC Comics - "Готем" і "Люцифер". Для Marvel в разі успішного розвитку ситуації серіал стане другим телекоміксом на громадському ТБ після "Щ.И.Т.".
Переглядів: 803 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Marvel, новини, Fox, Люди ікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |