RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Фанати «Зоряних воєн» зажадали екранізувати «Стару республіку»
14:23
Фанати «Зоряних воєн» зажадали екранізувати «Стару республіку»
Шанувальники "Зоряних воєн" ініціювали збір підписів під зверненням до студії Lucasfilm і компанії Walt Disney, закликавши останні довірити створення серіалу на основі циклу "The Knights Of The Old Republic" ( "Лицарі Старої республіки") відеосервісу Netflix. Петиція розміщена на сайті Change.

"Чому саме наш вибір припав на Netflix? Тому що саме цей сервіс виробляє контент відмінної якості останні роки. Такі проекти, як" Нарко "," Картковий будиночок "і, особливо, все, що пов'язано з проектами Marvel. Саме Netflix може стати адекватною платформою для таких історій, які по суті своїй повинні бути похмурими і розрахованими на зріле сприйняття. у фанатів "Зоряних воєн" з'явиться можливість зарядитися Силою в очікуванні нових фільмів або ж нового сезону серіалу "Зоряні війни: Повстанці" ", - йдеться в зверненні. Автори петиції вважають події сюжетної лінії "Старої республіки" ключовими для всієї франшизи.



Відзначимо, що дія повинна відбуватися за кілька тисяч років до появи на світло Енакіна Скайуокера і затвердження Галактичної імперії. У центрі сюжету пригоди лицаря Рева, який стає могутнім ситхом, але потім знову повертається на Світлу сторону Сили. У 2003 році була випущена відеогра під назвою "Star Wars: Knights of the Old Republic".
Переглядів: 651 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Netflix, Стара республіка, петиція, Зоряні Війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |