RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 13
Додати матеріал

Зірка «Гри престолів» отримала ключову роль в спін-оффі «Правильної дружини»

Шотландська актриса Роуз Леслі повертається на американське телебачення. Виконавиця ролі колишньої коханої Джона Сноу отримала регулярну роль в спін-оффі "Хорошої дружини" сервісу CBS All Access. Про це повідомляє видання Entertainment Weekly.

... Читати далі »

Переглядів 911 | Коментарів 0 Продовження

Фанати «Зоряних воєн» зажадали екранізувати «Стару республіку»

Шанувальники "Зоряних воєн" ініціювали збір підписів під зверненням до студії Lucasfilm і компанії Walt Disney, закликавши останні довірити створення серіалу на основі циклу "The Knights Of The Old Republic" ( "Лицарі Старої республіки") відеосервісу Netflix. Петиція розміщена на сайті Change.

"Чому саме наш вибір припав на Netflix? Тому що саме цей сервіс виробляє контент відмінної якості останні роки. Такі проекти ... Читати далі »

Переглядів 655 | Коментарів 0 Продовження

Warner Bros. анонсувала прем'єри двох неназваних фільмів

Кіностудія Warner Bros. анонсувала відразу дві дати прем'єри своїх фільмів. Як повідомляється на офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter галузевого ресурсу Exhibitor Relations, неназвані поки проекти будуть представлені глядачам 27 вересня 2019 року та 7 лютого 2020 року.

Ніяких інших прем'єр в цих прокатних "вікнах" поки немає. Можливо, мова йде про нові екранізації коміксів DC. В такому випадку, в 2019 році у глядачів ... Читати далі »

Переглядів 770 | Коментарів 0 Продовження

Роберт Інглунд поділився рецептом розвитку серії про Фредді Крюгера

Роберт Інглунд, знайомий глядачам за роллю Фредді Крюгера в серії фільмів жахів "Кошмар на вулиці В'язів" вірить в життєздатність знаменитої франшизи і готовий запропонувати творцям майбутніх продовжень ідеї щодо її розвитку. Своїми думками актор поділився з виданням Florida Today.
... Читати далі »

Переглядів 685 | Коментарів 0 Продовження

Fox замовив повний сезон «Смертельної зброї»

Канал Fox збільшив кількість епізодів в першому сезоні свого нового серіалу "Смертельна зброя" до вісімнадцяти. Про це повідомляє видання Variety.

"В" Смертельній зброї "ми насолоджуємося вибуховими і шалено цікавими взаємовідносинами між двома копами, ... Читати далі »

Переглядів 804 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |