RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 5 » Фанати підрахували число вбивств Бетмена
08:40
Фанати підрахували число вбивств Бетмена
Фанати підрахували кількість вбивств, які здійснив Бетмен у фільмі "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості". Як свідчить відео, змонтоване з фрагментів картини, і розміщена на сайті видання The Wrap, Темний лицар Готема знищив не менше 21 людини.

Найбільше життів Бетмен у виконанні Бена Аффлека відняв під час бійки на складі, а також гонитви на Бетмобілі. Варто відзначити, що в оригінальних коміксах Бетмен найчастіше вважав за краще не доводити справу до летального результату навіть в сутичках з найнебезпечнішими супротивниками.



Нагадаємо, що картина "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" була представлена ​​глядачам в березні 2016 року. Ключові ролі, крім Аффлека, зіграли Генрі Кавілл, Емі Адамс, Джессі Айзенберг, Дайан Лейн, Лоуренс Фішберн, Джеремі Айронс, Холлі Хантер, Галь Гадот, Скут МакНейрі і інші актори.

Фільм був підданий нищівній критиці і заслужив один з найнижчих рейтингів серед всіх екранізацій коміксів. Його світові касові збори склали 872 мільйони доларів, що також було вкрай непереконливим результатом.

Після того як стало очевидним, що проект не виправдав покладених на нього надій, керівництво студії Warner Bros. здійснило ряд важливих перестановок, перерозподіливши повноваження.
Переглядів: 668 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, фанати, новини, підрахунок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |