RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 8 » Джордж Такей засудив перетворення Сулу в гомосексуаліста
14:30
Джордж Такей засудив перетворення Сулу в гомосексуаліста
Виконавець ролі Хакіру Сулу в оригінальному телевізійному серіалі "Зоряний шлях" Джордж Такей засудив перетворення його героя в гомосексуаліста у фільмі "Стартрек 3: Нескінченність". Про це актор розповів в інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter.

"Я, звичайно, радий, що з'явиться такий персонаж. Але ж це спотворення оригінального задуму Джина (Юджин Родденберрі, творець серіалу" Зоряний шлях "- примітка"Favorite Movies"), що стосується цього героя. Я вважаю, що це дуже сумно", - сказав актор, підкресливши, що Родденберрі завжди вважав Сулу гетеросексуальним.



Більш того, як уточнив Такей, в новелі "Капітанська дочка" ( "The Captain`s Daughter"), випущеної в 1995 році, є пряма вказівка ​​на романтичні відносини Сулу з жінкою, яка і стала матір'ю його дочки Дімори.

За словами актора, він вперше дізнався про прагнення творців змінити сексуальну орієнтацію його персонажа в 2015 році, коли йому зателефонував нинішній виконавець ролі Сулу Джон Чо. "Я сказав йому тоді:" Проявіть фантазію і створіть нового героя з продуманою історією гомосексуальних відносин, не варто цього робити з Сулу, який завжди був гетеросексуальним, і раптом виявилося, що він брехав весь цей час ", - додав він.

 
Переглядів: 781 | Додав: Elnino | Теги: кіно, скандал, Джордж Такей, новини, Нескінченність, Стартрек 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |