RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 16 » Джордж Р.Р. Мартін звинуватив Телеакадемії в пограбуванні «Іноземки»
18:49
Джордж Р.Р. Мартін звинуватив Телеакадемії в пограбуванні «Іноземки»
Не тільки шанувальники серіалу каналу Starz "Іноземка" незадоволені тим, що фентезійне шоу не потрапило в короткий список 68-ї премії "Еммі". З фанатами драми солідарний ніхто інший як Джордж Р.Р. Мартін. Автор циклу творів "Пісня льоду й полум'я" написав в своєму блозі, що другий сезон "Іноземки" був "пограбований" Американською телевізійною академією, коли вона проігнорувала серіал, в зв'язку з чим він не потрапив в основні категорії прайм-тайм премії.

Зокрема Мартін написав: "" Іноземка "була пограбована. Всі троє виконавців головних ролей були приголомшливими ... особливо Тобіаш Мензес, який зіграв дві ролі - Френка і Чорного Джека". Крім того Мартін привів в приклад зірку серіалу "Бульварні жахи" Єву Грін, яка також заслуговує номінації: "Звичайно, в кожному році свої упущення. І в наші дні прийняти рішення важко як ніколи. Дуже багато чудових серіалів, які потрібно дивитися".



Мартін дружить з автором "Іноземки" письменницею Діаною Геблдон, і відкрито заявляє про свою любов до телешоу. Письменник також висловив радість з приводу 23-х номінацій, отриманих "Грою престолів", включаючи "кращий драматичний серіал" і акторські номінації для Єлени Хеді, Пітера Дінклейджа, Мейсі Вільямс, Кіта Харінгтона і Емілі Кларк.

"Я схвильований і щасливий за всіх номінантів, звичайно ... але особливо радий за Кіта і Мейсі, які отримали, нарешті, трохи любові від Академії. (І я б хотів побачити в списку Софі Тернер. Я знаю, я знаю, я жадібний)", - додав Мартін.
Переглядів: 772 | Додав: Elnino | Теги: Іноземка, новини, Джордж Р.Р. Мартін, Еммі, Чужинка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |