RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 6 » Джон Карпентер розкритикував «Ходячих мерців»
18:43
Джон Карпентер розкритикував «Ходячих мерців»
Джон Карпентер не вражений "Ходячими мерцями" каналу AMC. Легендарний режисер, який спеціалізується на фільмах в жанрі хоррор ( "Хеллоуїн", "Щось"), вважає, що зомбі-драма AMC є свого роду плагіатом фільму Джорджа А. Ромеро "Ніч живих мерців".

"" Ніч живих мерців "- це фільм, який Джордж Ромеро зняв у 1968 році. А вони взяли його за основу і до сих пір доять його", - заявив в інтерв'ю, яке цитує видання The Wrap, прославлений режисер.



Не можна не погодитися, що творчість Ромеро дійсно вплинула на популярний серіал. Крім того, що Ромеро стояв біля витоків жанру фільмів про зомбі, між його роботами і серіалом є безпосередній зв'язок. Йдеться про Грегорі Нікотеро, виконавчого продюсера, фахівця з гриму і режисера серіалу, який отримав багатющий досвід роботи над спецеффктами у фільмі Ромеро 1985 року "День мерців". Також протягом своїх шести сезонів шоу віддає данину поваги різним картинам режисера за допомогою різних відсилань.

Критика на адресу "Ходячих мерців" не є чимось новим. Шоураннери серіалу зіткнулися з негативною реакцією, що виникла після фіналу шостого сезону. Інтрига, пов'язана з появою одного з головних лиходіїв оригінального коміксу Нігана і його жертвою, завершилася нічим. Глядачам так і не показали, хто з героїв став першою жертвою лиходія, "підсадивши їх на гачок" до наступного сезону.
Переглядів: 732 | Додав: Elnino | Теги: ходячі мерці, Джон Карпентер, критика, AMC, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |