RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 16 » Другий сезон серіалу «Десниця Божа» буде заключним
13:33
Другий сезон серіалу «Десниця Божа» буде заключним
"Десниця Божа" завершиться другим сезоном. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, потоковий сервіс Amazon "згорне" драму після другого сезону, який, як було оголошено раніше, повинен був дебютувати в грудні поточного року. Однак тепер стало відомо, що повернення серіалу з Роном Перлманом в головній ролі відбудеться в 2017 році. Точна дата поки не названа.

У серіалі, створеному Беном Уоткінсом ( "Чорна мітка"), Перлман грає корумпованого суддю Харріса, який переживає важкі часи і страждає від психічного розладу після трагедії, що сталася з його сім'єю. Йому здається, що Бог через його сина, який після невдалої спроби накласти на себе руки впав у кому, шле йому послання. Роль дружини Харріса виконує Дана Ділейні, а Гаррет Діллахант грає колишнього социопата, котрий повірив, що суддя - правиця Божа, і який надає йому свої послуги.



У лінійці драматичних серіалів Amazon - "Людина у високому замку", майбутні шоу "Голіаф" Девіда Е. Келлі з Біллі Бобом Торнтоном в головній ролі і "Бунт хороших дівчаток" про рух за права жінок в кінці 60-х.

Хоч Amazon і інші потокові сервіси, як правило, і не публікують рейтинги своїх шоу, таке раннє закриття серіалу на цифровій платформі досить рідкісне явище. "Десниця Божа" приєднається до скасованих потоковим сервісом після першого-другого сезонів серіалів "Скажені пси", "Бета" і "Альфа-дім".
Переглядів: 829 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2 сезон, новини, Десниця Божа, Amazon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |