RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 16
Додати матеріал

Трейлер фільму «На 50 відтінків темніше» побив рекорд «Зоряних воєн»

Перший трейлер фільму "На п'ятдесят відтінків темніше", який стане продовженням еротичної мелодрами "П'ятдесят відтінків сірого", встановив новий рекорд в кількості переглядів за перші 24 години. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, сукупна кількість перегляді ... Читати далі »

Переглядів 709 | Коментарів 0 Продовження

Netflix і Спайк Лі знімуть телеадаптацію фільму «Їй це треба конче»

Потоковий сервіс Netflix замовив виробництво серіалу, заснованого на незалежному фільмі Спайка Лі "Їй це потрібно конче" 1986 року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Як і в першому повнометражному режисерському проекті Лі, в серіалі йтиметься про Нолу Дарлінг, художницю з Брукліна під тридцять, яка намагається розібратися в собі і розривається між своїми друзями, роботою і трьома коханцями: моделлю Гріром Чайлдсом, ... Читати далі »

Переглядів 715 | Коментарів 0 Продовження

Менеджмент Генрі Кавілла анонсував сольний фільм про Супермена

Генрі Кавілл готується до зйомок у новому сольному фільмі, присвяченому Супермену. Таку заяву зробила в інтерв'ю виданню NewsWeek менеджер актора Денні Гарсіа.

"У Генрі дуже великий апетит. Протягом останніх п'яти місяців ми займалися з ним плануванням нової стратегії, придбання нерухомості для його виробничої студії Promethean, одночасно він знімався в" Лізі справедливості ", а тепер готується до сольного фільму ... Читати далі »

Переглядів 650 | Коментарів 0 Продовження

Другий сезон серіалу «Десниця Божа» буде заключним

"Десниця Божа" завершиться другим сезоном. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, потоковий сервіс Amazon "згорне" драму після другого сезону, який, як було оголошено раніше, повинен був дебютувати в грудні поточного року. Однак тепер стало відомо, що повернення серіалу ... Читати далі »

Переглядів 828 | Коментарів 0 Продовження

У спін-оффу «Зоряних воєн» змінився композитор

Фільм "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії" позбувся свого композитора. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, проект покинув Олександр Деспла. В якості причини вказується конфлікт знімальних графіків, який виник через додаткові зйомки, призначені Lucasfilm.

Однак студія досить швидко підібрала композитору гідну заміну. Тепер за музичний супровід картини буде відповідати Майкл Джаккіно, який неодноразово співпрацював з п ... Читати далі »

Переглядів 713 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |