RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 13 » Девід Ейер пообіцяв "страшного Бетмена"
11:01
Девід Ейер пообіцяв "страшного Бетмена"
У фільмі "Загін самогубців" Темний лицар Готема виступить в дещо незвичному для себе амплуа і буде по-справжньому страшним. Про це розповів в інтерв'ю виданню Collider режисер картини Девід Ейер.

"У всіх фільмах про Бетмена історія розповідається з його точки зору. Він хороший хлопець. Герой в своєму власному фільмі, у всіх картинах, які ми бачили до цього. Але ж Брюс Уейн, створюючи образ Бетмена, мав намір в буквальному сенсі тероризувати злочинців. Це свого роду психологічна зброя. Щось, що може спіткати в ночі і виривати лиходія із спільноти. І ось вперше ми побачимо Бетмена з точки зору його противників, і, повірте, це буде дійсно страшно ", - прокоментував він.



Постановник відмовився уточнити деталі, сказавши лише, що "це буде комплексна сюжетна лінія, яка полягає в тому числі і зі спогадів головних дійових осіб". Нагадаємо, що фільм буде випущений в прокат на початку серпня 2016 року. У ньому знімалися Марго Роббі, Кара Делевінь, Скотт Іствуд, Вілл Сміт, Джаред Лето, Алісса Веніс, Джоел Кіннаман, Джей Кортні, Айк Барінхолц і інші актори. Роль Бетмена зіграв Бен Аффлек У разі успіху картини за нею підуть кілька продовжень.
 
Переглядів: 897 | Додав: Elnino | Теги: Девід Ейер, DC, кіно, новини, бетмен, Загін самогубців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |