RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 25 » Брі Ларсон затверджена на роль Капітана Марвел
09:48
Брі Ларсон затверджена на роль Капітана Марвел
Під час презентації студії Marvel в рамках фестивалю Comic-con 2016 представники компанії офіційно підтвердили те, що раніше було лише інсайдерським слухом: володарка премії Американської Кіноакадемії Брі Ларсон дійсно зіграє головну роль в картині "Капітан Марвел". Про це повідомляє видання ComicBook.

Нагадаємо, що прем'єра картини запланована на березень 2019 року, проте до виходу сольного проекту очікується, що героїня з'явиться в одній із серій дилогії "Месники 3".

Сама актриса також підтвердила свою участь в картині, розмістивши на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter власну фотографію в бейсболці з символікою студії, супроводивши її коментарем: "Називайте мене Капітан Марвел".



Сценарій "Капітана Марвел" підготують Джин Колан, Мег ЛеФов і Ніколь Перлман. Знімальний графік фільму, так само як і повний акторський склад, на момент написання даної замітки не уточнювався.

Прізвисько Капітан Марвел належало кільком персонажам коміксів. Дебют відбувся в 1967 році, і спочатку він був агентом інопланетної раси Кріі. З 2012 року костюм і здатності Капітана Марвел належить Керол Денверс, блискучому пілоту ВПС США, якій довелося зустрітися з інопланетянином Мар-Велл, і ця зустріч визначила її подальшу долю.
Переглядів: 741 | Додав: Elnino | Теги: кіно, капітан марвел, Брі Ларсон, Comic-con 2016, Marvel, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |