RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 22 » Брати Руссо екранізують комікс «Академія Смерті»
12:48
Брати Руссо екранізують комікс «Академія Смерті»
Режисери Джо і Ентоні Руссо ( "Перший месник 3: Протистояння") разом з творцем коміксу "Академія Смерті" ( "Deadly Class") Ріком Ремендером планують екранізувати комікс в форматі серіалу. Проектом, який буде запропонований кабельним каналам і потоковим сервісам, займається студія Sony Pictures TV. Про це повідомляє видання Deadline.

У серіалі за сценарієм, написаним Ремендером і Майлзом Фелдоном, розповідається історія підлітка, який потрапив в легендарну школу, в якій навчаються діти найманих вбивць. Для хлопця, що дотримується свого морального кодексу, який намагається розібратися з нещадним навчальним планом, порочним соціальним угрупованням і своїми власними підлітковими проблемами, все може закінчитися фатально. Дія розгортається в 80-ті.



Ремендер, брати Руссо і Фелд розділять функції виконавчих продюсерів з Адамом Таргумом ( "Банши"), який також візьме на себе обов'язки шоураннера.

"Академія Смерті", яку Ремендер створив разом з художником Уесом Крейгом, була запущена в 2014 році. Ремендер відомий своїми роботами над такими коміксами Marvel Comics як "Uncanny Avengers", "Uncanny X-Force" і "Venom".

З очікуваних проектів, над якими працюють брати Руссо, перша і друга частини "Месників 3". Свою кар'єру вони починали на телебаченні і отримали "Еммі" за пілот серіалу Fox "Уповільнений розвиток".
Переглядів: 1086 | Додав: Elnino | Теги: серіал, екранізація, комікс новини, Академія Смерті, Брати Руссо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |