RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 4 » Арнольд Шварценеггер відзначив 25-річчя «Термінатора 2»
19:40
Арнольд Шварценеггер відзначив 25-річчя «Термінатора 2»
Арнольд Шварценеггер відзначив 25-річчя знаменитого фантастичного фільму "Термінатор 2: Судний день" публікацією унікального відеоролика, що відобразив робочі моменти зйомок і невдалих дублів. Зокрема, шанувальники картини змогли побачити, як знімалася сцена в барі байкерів, а також наскільки складний був процес накладення гриму.

"Я завжди буду пишатися цим фільмом і тією фантастичною командою, яка працювала над ним, починаючи з мого великого друга Джима Кемерона і колег по знімальному майданчику, і закінчуючи, гримерами, творцями реквізиту, логістами і всіма іншими. Спасибі вам, хлопці, за безцінні спогади ", - говорить коментар під відеороликом.

Нагадаємо, що фільм "Термінатор 2: Судний день" був випущений в американський прокат 3 липня 1991 року. Багато з представлених в ньому спецефектів набагато випередили свій час. Картина швидко завоювала статус культової і нині вважається одним з кращих науково-фантастичних фільмів в історії кіно. Її касові збори перевищили 500 мільйонів доларів.

У фільмі, крім, Шварценеггера знімалися Лінда Хемілтон, Роберт Патрік, Едвард Ферлонг, Ксандер Берклі, С. Епата Меркерсон, Дженетт Голдстин, Вільям Вішер мол., Денні Пірс, Джо Мортон та інші актори.
Переглядів: 676 | Додав: Elnino | Теги: Арнольд Шварценеггер, кіно, Термінатор 2, Судний день, новини, 25-річчя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |