RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 21 » «Зоотрополіс» залишився в лідерах домашнього прокату
14:46
«Зоотрополіс» залишився в лідерах домашнього прокату
За минулий вікенд (18-20 березня) лідерські позиції «Зоотрополіса» в бокс-офісі США не зміг похитнути навіть триквел «Дивергента», що вийшов на екрани . Анімаційна стрічка студії Disney продовжує впевнено поповнювати свою значну скарбничку.

За треті вихідні в прокаті жителі Зоотрополіса розбагатіли ще на $ 38 млн, а в цілому у них на рахунку на даний момент лежить $ 201,8 млн. За сумою зборів в домашніх кінотеатрах картина Джареда Буша, Байрона Ховарда і Річа Мура зараз знаходиться на третьому місці серед всіх проектів Walt Disney Animation Studios.

На світовій арені досягнення «Зоотрополіса» оцінюються сумою $ 591,7 млн ​​(з урахуванням зборів в США). Таким чином, мультик лише трохи поступається стрічці «Рапунцель: заплутана історія», яка заробила в свій час $ 591,8 млн. Втім, з огляду на те, що на цьому тижні аудиторія «Зоотрополіса» скоротилася всього на 26%, сміливо можна припустити, що картина з упевненістю перевершить результат проекту «Рапунцель».



Мабуть, головний невдаха минулого вікенду - це блокбастер «Дивергент, глава 3: За стіною», який завершив свій дебютний тиждень на другій сходинці фінансового рейтингу з сумою $ 29,1 млн. Відразу кидається в очі той факт, що третя частина популярної молодіжної франшизи, знята Робертом Швентке, заробила майже вдвічі менше свого попередника ( «Інсургент» зібрав $ 52,3 млн). Не дивно, адже триквел отримав невтішні відгуки критиків і оцінку B на сайті CinemaScore.

Про те, що розділити останню книгу Вероніки Рот з циклу «Дивергент» на два фільми було не кращим рішенням мейджора, говорять усі. Рецензенти відзначають, що «За стіною» - лише сполучна ланка між «Інсургентом» і заключною частиною кіносеріі, що не несе в собі будь-якого сенсу. Блокбастеру, на думку критиків, не вистачило захоплюючого екшену, який міг би хоч трохи відволікти від нудьгуючого сценарію.



Третє місце в топі-5 зайняла релігійна драма «Чудеса з небес», яка, на відміну від «Дивергент 3», надії своїх творців навіть перевершила. Компанії Sony і Affirm Films очікували від картини Патрісії Рігген куди меншою віддачі, а в підсумку отримали $ 15 млн за дебютний вікенд. Якщо враховувати, що бюджет фільму склав всього $ 13 млн, то такі збори першого тижня можна вважати відмінним результатом.

В основу «Чудес з небес» лягли мемуари домогосподарки з Техасу Крісті Бім, у дочки якої виявили рідкісний травний розлад. Сама автор, будучи жінкою віруючою, намагалася зрозуміти, чому Бог відвернувся від неї і обрушив на її сім'ю стільки проблем. Фільм Патрісії Рігген - це драма не тільки про віру, а й про те, що чудеса все ж трапляються.



На четверту позицію топ-5 опустився драматичний хоррор «Кловерфілд, 10», що зібрав в свій другий тиждень в прокаті $ 12,5 млн. Зараз у фільму Деніела Трахтенберга є в скарбничці $ 45,2 млн, але духовний сиквел «Монстро», як називає картину продюсер Джей Джей Абрамс, був створений всього за $ 13 млн. Хоррор також удостоївся маси позитивних відгуків з боку критиків, які відзначили напруженість, наскрізною у кожному кадрі творіння Трахтенберга. Рецензенти похвалили і акторську гру Джона Гудмана, деякі навіть назвали цю його роль гідною «Оскара».



І замикає п'ятірку кращих блокбастер «Дедпул». Райан Рейнолдс і компанія вже шостий тиждень поспіль не покидають топ-5 північноамериканського бокс-офісу. Вікенд, що завершився приніс стрічці Тіма Міллера додатковий дохід в розмірі $ 8 млн. «Дедпул» вже може похвалитися сумою $ 340,9 млн в домашніх кінотеатрах і $ 730,6 млн - по всьому світу. Правда, на цьому тижні відбудеться прем'єра одного з найочікуваніших фільмів цього року - стрічки «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», який напевно потіснить «Дедпула» з топ-5.

Переглядів: 764 | Додав: Elnino | Теги: Кловерфілд, новини, Зоотрополіс, 10, Чудеса з небес, касові збори, Дивергент 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |