RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 17 » Знайдений актор на роль Супермена в серіалі «Супердівчина»
16:14
Знайдений актор на роль Супермена в серіалі «Супердівчина»
"Супердівчина" знайшла свого Супермена. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Тайлер Хеклін, який грав одну з провідних ролей в молодіжному серіалі "Перевертень", затверджений на роль Супермена / Кларка Кента в серіалі каналу The CW "Супердівчина". Нова версія легендарного супергероя вперше з'явиться на самому початку другого сезону шоу. Персонаж здійснить візит до своєї кузини Кари (Мелісса Беноіст) в Нешінал Сіті.

"Ми з Грегом Берланті дуже давно хотіли попрацювати з Тайлером, так що, все вийшло ідеально, оскільки Тайлер і є Супермен, - прокоментував новину виконавчий продюсер серіалу Ендрю Крейсберг. - Ми щасливі і смиренно додаємо ще одного чудового актора до спадщини цього легендарного персонажа" .

Хеклін найбільше відомий роллю Дерека Хейла в перших чотирьох сезонах "Перевертня". З недавніх робіт - участь в комедії "Кожному своє" і в другому і третьому фільмах франшизи "П'ятдесят відтінків сірого".



Одного разу Супермен вже жив на каналі The CW - з 2006 по 2011 рік телемережа транслювала популярний містичний серіал "Таємниці Смолвіля", в якому розповідалося про юні роки Кларка Кента і його перетворення в супергероя. Головну роль виконував Том Веллінг. "Супердівчина" повернеться з другим сезоном восени поточного року.
Переглядів: 828 | Додав: Elnino | Теги: серіал, DC, CW, Тайлер Хеклін, Супермен, 2 сезон, новини, Супердівчина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |