RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 6 » Зірки «Руйнівників міфів» продовжать розвінчувати міфи в серіалі «White Rabbit Project»
15:38
Зірки «Руйнівників міфів» продовжать розвінчувати міфи в серіалі «White Rabbit Project»
Потоковий сервіс Netflix замовив виробництво оригінального несценарного серіалу "White Rabbit Project", головні ролі в якому виконають зірки науково-популярної телепередачі "Руйнівники міфів" Карі Байрон, Торі Білічі і Грант Імахара. Як повідомляє видання Deadline, світова прем'єра на Netflix відбудеться 9 грудня 2016 року.

В "White Rabbit Project" Байрон, Білічі і Імахара будуть використовувати свої навички шукачів, відточені в "Руйнівниках міфів". Трійка кинеться вниз по кролячій норі, щоб досліджувати таємничі і дивовижні факти і події поп-культури, науки та історії. Вони ретельно вивчать широкий спектр тем, починаючи з втеч із в'язниці і грабежів і закінчуючи надпотужними технологіями і божевільною зброєю Другої світової війни. У кожному епізоді ведучі візьмуть участь в експериментах і тестах, щоб докопатися до істини в предметах їх досліджень і найпопулярніших пошукових запитів. Функції виконавчих продюсерів від імені компанії Beyond Productions розділять між собою Джон Лускомбе, Райан Сентер і Мартін Айвс.



"Руйнівники легенд", що дебютували в січні 2003 року і випустили свій заключний епізод 5 березня 2016 року, були одним з найтриваліших і популярних серіалів каналу Discovery Channel. Науково-популярна телепрограма, створена Пітером Ріїсе, поєднувала в собі науковий метод і цікавість, за допомогою яких підтверджувалися або спростовувалися популярні міфи, непорозуміння і легенди. Протягом 15-ти сезонів програма отримала вісім номінацій на премію "Еммі" в категорії "кращий реаліті-шоу".
Переглядів: 820 | Додав: Elnino | Теги: серіал, White Rabbit Project, Карі Байрон, Netflix, новини, Торі Білічі і Грант Імахара | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |