RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 20 » Зірка серіалу «Рей Донован» отримала роль в драмі «Broken»
21:18
Зірка серіалу «Рей Донован» отримала роль в драмі «Broken»
Анна Фріл і Паула Малкомсон приєдналися до акторського складу шестисерійної драми BBC "Broken", головну роль в якій грає Шон Бін. Про це повідомляє видання Variety.

Зйомки драми, створеної Джиммі Макговерном, почнуться на цьому тижні в Ліверпулі. Шон Бін ( "Володар кілець") грає сучасного католицького священика з незалежними поглядами, який здійснюює контроль над Північним округом Англії. Він є наперсником, радником і сповідником в конгрегації, яка з усіх сил намагається узгодити свої вірування з повсякденними проблемами, з якими стикаються сучасні британці.



Фріл, що знімалася у МакГровена в третьому сезоні серіалу "Вулиця" в 2009 році, зіграє матір-одиначку, яка виховує трьох дітей. "" Вулиця "подарувала мені одну з незабутніх ролей, і після неї я пообіцяла собі, що я обов'язково буду працювати з Джиммі Макговерном знову. Коли випав шанс знятися в" Broken ", я тут же вчепилася в нього. Це типова для Джиммі смілива і правдива історія, важлива тема і унікальні персонажі ", - сказала в заяві Фріл.

Малкомсон, яка знімається в серіалі "Рей Донован", зіграє жінку, яка страждає від ігрової залежності, яка приводить її до прийняття рішення, яке навіки змінить життя її родини.

В акторському складі серіалу на момент написання замітки числяться Ешлін Лофтус, Едріан Данбар, Марк Стенлі, Муна Отару, Денні Сапанів, Лорен Лайл і Роченда Сандал.
Переглядів: 939 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Паула Малкомсон, Broken, Драма, Анна Фріл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |