RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 5 » Жахливчик «Не дихай» втримався у лідерах прокату
14:43
Жахливчик «Не дихай» втримався у лідерах прокату
Минулий вікенд офіційно завершує річний кіносезон 2016 року. У вихідні, коли в США святкується День праці, прокатники порадували глядачів двома новинками - мелодрамою «Світло між двох океанів» і науково-фантастичним трилером «Морган». Однак жодному з дебютантів не скорилася п'ятірка кращих північноамериканського бокс-офісу, і в топі опинилися картини, які вже зарекомендували себе.

Перше місце зберіг за собою хоррор «Не дихай». Жахливчик вже другий тиждень лідирує в бокс-офісі США, що в останній раз вдавалося зробити ще одному представнику жанру, фільму «Куіджа. Дошка диявола », в 2014 році. Нинішні вихідні принесли в скарбничку стрічки Федеріко Альвареса $ 15,7 млн, а її загальна каса налічує $ 51,1 млн.

З огляду на скромний бюджет фільму жахів (всього $ 9,9 млн), можна припустити, що студія Screen Gems піде по стопах конкурентів і задумається про створення сиквела, тим більше що кінцівка «Не дихай» до цього схиляє.



Друга позиція залишилася за «Загоном самогубців» - стрічка Девіда Ейра втратила всього 18% аудиторії і отримала в нагороду $ 10 млн, ще на крок наблизившись до суми $ 300 млн в домашньому прокаті. Поки блокбастер може похвалитися заробленими $ 297,4 млн, і за прогнозами вже у вівторок він перетне заповітну позначку. Зараз лиходії-суїцидники займають 15-й рядок у списку найкасовіших супергеройських релізів в США.



На третьому місці, на подив багатьох, виявилося сімейне фентезі «Піт і його дракон». Стартувавши в домашньому прокаті не дуже жваво, фільм Девіда Лоурі на час випав з топ-5 бокс-офісу США, але в святковий вікенд знову повернувся в стрій. Минулі вихідні принесли маленькому Піту додаткові $ 6,471 млн, однак це не дуже допоможе стрічці, яка при бюджеті в $ 65 млн зібрала лише $ 64,2 млн. Примітно, що картина заслужила хвалебні відгуки критиків, які назвали її одним з кращих ремейків останніх років, але при цьому не змогла знайти власну глядацьку аудиторію і тепер претендує на місце в списку невдах річного киносезону.



Зовсім трохи не вистачило анімаційній стрічці «Кубо. Легенда про самурая », щоб обійти« Піта і його дракона », - історія про сміливого хлопчика принесла своїм творцям $ 6,467 млн. Мультфільм - ще один яскравий приклад того, як часом не збігається думка критиків і бажання глядачів. Рецензентам сподобалося, що творіння студії Laika повертає нас до готичних чарівних казок, в яких діти повинні бути хоробрими і сильними. Режисер Тревіс Найт в своєму першому повнометражному проекті приділив пильну увагу деталям і опрацюванню персонажів, зробивши «Кубо» зразком чудової анімації.



Замикає сьогоднішній огляд ще один мультик, призначений однак не для дітей, а для дорослих. Вітчизняному глядачеві тільки належить познайомитися з промовистими продуктами харчування, а американці вже починають від них втомлюватися. У свій четвертий тиждень в прокаті стрічка «Повний розковбас» зібрала з любителів посміятися $ 5,3 млн. Усього ж фільм Конрада Вернона і Грега Тірнана заробив $ 88,4 млн доларів при бюджеті $ 19 млн, а тому не дивно, що продюсер Сет Роген готовий ковбаситися далі.

 
Переглядів: 684 | Додав: Elnino | Теги: Не дихай, Повний розковбас, Дракон Піта, новини, касові збори, кубо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |