RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 28 » «Західний світ» вийде на HBO восени 2016 року
08:16
«Західний світ» вийде на HBO восени 2016 року
Канал HBO підтвердив, що драматичний серіал "Західний світ" вийде восени поточного року, а разом з ним нові комедії "Розлучення", "Небезпечний" і "High Maintenance". Про це повідомляє видання Deadline.

Виробництво "Західного світу" завершилося раніше в цьому році. Десятисерійна драма, створена за мотивами однойменного повнометражного фільму, описується як похмура одіссея про розквіт штучної свідомості і еволюції гріха.

Ролі виконують Ентоні Хопкінс, Ед Харріс, Еван Рейчел Вуд, Джеймс Мерсден, Тенді Ньютон, Джеффрі Райт, Тесса Томпсон, Сідс Бабетт Кнудсен, Джиммі Сімпсон, Родріго Санторо, Шеннон Марі Вудворд, Інгрід Болсай Бердал, Бен Барнс, Саймон Куотерман, Анджела Сарафян , Люк Хемсворт і Кліфтон Коллінз мл .. Виконавчий продюсер, сценарист і режисер Джонатан Нолан; виконавчий продюсер і сценарист Ліза Джой; виконавчі продюсери Джей Джей Абрамс, Джеррі Вайнтрауб і Брайан Берк.



У Десятисерійній комедії "Розлучення" Сара Джессіка Паркер грає Френсіс, жінку, яка несподівано починає робити переоцінку власного життя і шлюбу і з'ясовує, що зробити повний розрив і почати все заново набагато важче, ніж здається.

У восьмисерійному комедійному серіалі "Небезпечний", головні ролі в якому виконують Ісса Рей, Івонн оргі, Джей Елліс і Ліза Джойс, розповідається про дружбу двох чорношкірих жінок і їх колоритних нещастях.

В "High Maintenance", що складається з шести епізодів, Бен Сінклер грає драгдиллера, який постачає товар своїм ексцентричним клієнтам.
Переглядів: 794 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2016, Західний світ, новини, Westworld, Дата, HBO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |