RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 4 » «Західний світ» продемонстрував упевнений старт
15:10
«Західний світ» продемонстрував упевнений старт
Новий драматичний серіал каналу HBO "Край "Дикий Захід"", заснований на фільмі Майкла Крайтона "Західний світ" 1973 року, продемонстрував упевнений старт в ніч прем'єри, 2 жовтня 2016 року. Футуристичну драму Джонатана Нолана і Лізи Джой Нолан на каналі HBO і її сервісах HBO Go і HBO Now подивилося 3,3 мільйона чоловік. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Entertainment Weekly.

"Світ дикого заходу" став найбільш рейтинговою прем'єрою нового серіалу з моменту дебюту першого сезону антології "Справжній детектив" в січні 2014 року. До цього рекорд належав драмі "Підпільна імперія", що стартувала в 2010 році.

Рейтинги прем'єрного епізоду "Західного світу" значно вище аналогічних показників музичної драми "Вініл", яка в лютому 2016 року в день прем'єри зацікавила тільки 764 тисячі чоловік і була скасована після першого сезону.



Науково-фантастичний серіал трохи поступається в рейтингах прем'єр фентезійній драмі "Гра престолів", з якою його порівнюють за рівнем насильства і похмурості. "Гра престолів", що дебютувала на декількох платформах в 2011 році, зібрала біля екранів 4,2 мільйона чоловік.

​Успішні драми каналу HBO мають тенденцію дебютувати зі скромними показниками, які з кожним тижнем трансляції починають рости, в тому числі завдяки відстроченим і повторним результатам пошуку, а також записів на DVR.
Переглядів: 710 | Додав: Elnino | Теги: Край Дикий Захід, Західний світ, рейтинг, новини, HBO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |